Aannemersbedrijf Miny

Aannemersbedrijf Miny

Thierry en Charlotte Miny startten in 1991 met veel enthousiasme hun aannemersbedrijf in Zuienkerke. Onder de naam ‘Miny Algemene Bouwwerken’ richtten ze zich zowel naar particulieren als bedrijven uit West-Vlaanderen. De zonen Wesley en Jeffrey vervoegden na hun opleiding hun ouders, stonden hen met raad en daad bij en vormden een team van ervaren vakmannen. Samen leidden ze allerlei nieuwbouwprojecten, renovatiewerken en andere verbouwingen in goede banen. Van grond- en graafwerken tot betegeling en terrassen.

Er waait een nieuwe wind doorheen het bedrijf. Beide zonen Wesley en Jeffrey namen in 2016 trots de fakkel over van hun ouders. Met veel enthousiasme en ervaring brengen de broers nieuwe energie in het aannemersbedrijf. Bovendien is het bouwbedrijf ook sterk uitgebreid en verhuisde naar een nieuw bedrijfsgebouw - burelen en hangar - te Brugge. De diepgewortelde basis en de kwalitatieve diensten van het bedrijf blijven echter onaangeroerd. Het is én blijft een sterk familiebedrijf dat houdt van een directe aanpak, en daar kunt u als klant onbeperkt van meegenieten.

Samenwerken? Neem contact met op ons.

Klik hier

www.minybv.be.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.