Zorgeloos renoveren

Zorgeloos renoveren

Miny voert allerhande renovatiewerken nauwkeurig uit. Zowel in totaalrenovaties als in deelrenovaties zetten we graag onze tanden. Van keukens en badkamers tot volledige appartementen en woningen. Verbouwen zonder stress? Miny staat u met raad en daad bij.

Een totaalrenovatie van A tot Z

Een huis gekocht met het oog op een renovatie of gewoon nood aan een andere uitstraling in uw appartement? Een totaalrenovatie kan écht wonderen verrichten. Toch komt daar de nodige planning en opvolging bij kijken. Onvoorziene kosten of vertragingen wilt u immers koste wat kost vermijden en net daarom is de ideale partner in huis nemen zo essentieel. Bij Miny kiezen we steevast voor een grondige aanpak en stellen we een gedetailleerde planning op. Zo krijgt elke kamer de metamorfose die ze verdient en komt uw timing niet in het gedrang.

Stap voor stap renoveren!

Niet meteen uw hele woning overhoop gooien, maar u volledig toeleggen op één specifieke kamer? Misschien is uw woonkamer stilaan verouderd of kan uw keuken een nieuwe look wel smaken. Tijdens een deelrenovatie zijn alle ogen gericht op die ene kamer zodat deze zowel functioneel als esthetisch aansluit bij uw verwachtingen. Miny realiseert alvast de deelrenovatie die u voor ogen heeft. Met veel oog voor detail en handenvol ervaring klaren onze vakmannen uw klus!

Een renovatie in het vooruitzicht? We komen graag bij u langs om te kijken wat we voor u en uw project kunnen doen.

Maak een afspraak

Samenwerken? Neem contact met op ons.

Klik hier

www.minybv.be.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.