Kleine en grote rioleringswerken

Kleine en grote rioleringswerken

De optimale werking van uw sanitaire voorzieningen garanderen, dat doet u met goed functionerende rioleringen. De toe- en afvoer van water doorheen uw woning is essentieel voor een correct werkend sanitair. Toch botsen we regelmatig op problemen. Zo kan een verstopping bijvoorbeeld nare gevolgen met zich meebrengen. Miny maakt werk van kleine én grote rioleringswerken. Riolering en afwatering vernieuwen met bijhorende grondwerken is voor ons immers dagelijkse kost.

Waterreservoirs en septische putten

Niet alleen buizen en afvoeren zijn onze specialiteit, ook voor de plaatsing en aansluiting van onder andere regenwaterputten en septische putten kunt u bij ons aankloppen. Een regenwaterput is tegenwoordig trouwens méér dan enkel een verplichting voor nieuwe woningen. In droge tijden kunt u hierdoor bovendien optimaal genieten van het opgevangen water en uw tuin besproeien of uw zwembad vullen.

Is uw riolering aan vervanging toe, wilt u een regenwaterput installeren of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak!

Een afspraak plannen

Samenwerken? Neem contact met op ons.

Klik hier

www.minybv.be.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.