Opritten & Terrassen

Opritten & Terrassen

Naast uw binnenhuisafwerking ook uw tuinterras en oprit op punt zetten? Voor de aanleg van uw oprit en terras bent u alvast aan het juiste adres.

Thuiskomen op uw nieuwe oprit

Maak komaf met moeilijk berijdbare stukken voor uw huis en kies voor een stevige oprit. Onze vaklui verzorgen de technische kant zodat u zonder zorgen kunt rekenen op een stabiele ondergrond. We streven naar een kwalitatief hoogstaand resultaat zodat u de komende decennia volop kunt genieten van uw oprit. Naast een duurzame oplossing dragen we ook het esthetische aspect hoog in het vaandel. Kiest u voor een moderne look met betontegels of klinkers of gaat u de klassieke toer op met karaktervolle kasseien? Ons ervaren team zorgt ervoor dat u écht kunt thuiskomen op uw oprit.

Genieten van het buitenleven op uw terras

Zorgeloos genieten van het buitenleven op uw terras? Miny legt uw terras volgens de regels van de kunst. Zowel de stabiliteit als de perfecte afwatering worden voor u geregeld. Barsten, verzakkingen en plassen water krijgen geen kans en u geniet bovendien van minimale onderhoudsvereisten. Zet uw tuin volledig naar uw hand en maak van uw terras de perfecte ontspanningsplaats. Kies het materiaal dat bij u past en laat het plaatsen door een professional.

Wij komen graag bij u langs om uw oprit op te meten en u een vrijblijvende offerte te bezorgen. Maak snel een afspraak!

Een afspraak inplannen

Samenwerken? Neem contact met op ons.

Klik hier

www.minybv.be.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.